SİNOP / MERKEZ - SEYİT BİLAL İMAM HATİP ORTAOKULU

0.368.2600142
Meydan Kapı Mah.İtfaiye Cad.No 21 A SİNOP
Vizyon
SEYİT BİLAL İMAM HATİP ORTAOKULU VİZYONU ‘’ NE OLMAK İSTİYORUZ’’ İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA HER VELİ ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA HEM ÖĞRETMENLER HEM DE ÖĞRENCİLER BİRBİRLERİNİN ÖĞRENMESİNE VE BİRBİRLERİNİN GELİŞMESİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANSIN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA ÇALIŞANLAR, GEREKENLERİ YAPARKEN KENDİLERİNDEN EMİN OLSUN. İSTİYORUZ Kİ.. OKULUMUZDA HERKES, HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN. ‘’ BİZ NE OLABİLECEĞİMİZİ DEĞİL, NE OLDUĞUMUZU BİLİRİZ’’
Misyon
SEYİT BİLAL İMAM HATİP ORTAOKULU MİSYONU ‘’NEDEN VARIZ’’ BİZ SEYİT BİLAL İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ. İNANIYORUZ Kİ... ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK ÖNCELİĞİMİZDİR. İNANIYORUZ Kİ... ÖĞRENCİLERİMİZ BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZIN ODAK NOKTASIDIR VE AMAÇLARIMIZA TEMEL OLUŞTURURLAR. İNANIYORUZ Kİ... HEPİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI ARTIRMAK İÇİN KARŞILIKLI OLARAK SORUMLULUK ALIRIZ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIRIZ. İNANIYORUZ Kİ... BİZ, BİRBİRİMİZE VE KENDİMİZE GÜVENİRİZ. ÖĞRENCİLERİMİZE BİREY OLARAK SAYGI DUYAR, ONLARI KORUYUP GÖZETİRİZ. FARKINDAYIZ Kİ... BİZ FARKLIYIZ, YETENEKLİ, ENERJİK, COŞKULU VE ÜRETKENİZ.
Öğretim Şekli :Tam Gün-Normal
Kaloriferli