SİNOP / MERKEZ - SEYİT BİLAL İMAM HATİP ORTAOKULU

SEYİT BİLAL İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu Ada Mahallesi Okullar Caddesi Blok No69 İç Kapı No1 Merkez/SİNOP
Vizyon
Ne olmak istiyoruz? İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. İstiyoruz ki.. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Biz ne olabileceğimizi değil, ne olduğumuzu biliriz.
Misyon
Neden varız? Biz Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. İnanıyoruz ki... Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. İnanıyoruz ki... Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluştururlar. İnanıyoruz ki... Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alırız ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki... Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki... Biz farklıyız, yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Öğretim Şekli :Tam Gün-Normal
İngilizce-Arapça
Karayolundan
Ada Mah. Okullar Caddesi No:69
Voleybol Takımı, Masa Tenisi Takımı, Futsal Takımı.